Επικίνδυνα σκέπαστρα και αυθαίρετα ΑΤΜ τραπεζών...

Πήγαινε κάτω

Επικίνδυνα σκέπαστρα και αυθαίρετα ΑΤΜ τραπεζών...

Δημοσίευση από Admin Την / Το Τετ Μάης 07, 2008 2:55 pm

Ο σύλλογος μας έχει στείλει ήδη την παρακάτω επιστολή σε ορισμένες τράπεζες και σε λίγο καιρό και στις υπόλοιπες...που αντιλαμβανόμαστε ότι έχουν την ίδια πρακτική. Να καταγράψουμε πρώτα από όλα όλες τις τράπεζες με τέτοια στέγαστρα και στην συνέχεια να αποφασίσουμε την επόμενη κίνηση με ανάλογο δημοψήφισμα που θα αναρτήσουμε.

ΘΕΜΑ « Επικίνδυνα στέγαστρα στα ΑΤΜ »

Αγαπητοί κύριοι

Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΨΗΛΟΣΩΜΩΝ απαρτίζεται από μέλη με ύψος αναστήματος πάνω από 1,88 μ. για τους άντρες και πάνω από 1,78 μ. για τις γυναίκες.
Πάρα πολλά από τα μέλη του συλλόγου μας και φυσικά οι περισσότεροι υψηλόσωμοι Έλληνες πολίτες και ξένοι τουρίστες , αντιμετωπίζουμε ιδιαίτερα προβλήματα διαβίωσης και διακίνησης στους κοινόχρηστους χώρους και κυρίως στα πεζοδρόμια , λόγω τοποθέτησης ή κατασκευής διαφόρων αντικειμένων και κατασκευών σε ύψος μικρότερο από 2.20 μέτρα πάνω από το έδαφος-δάπεδο. Αρκετές φορές μάλιστα κινδυνεύει άμεσα η σωματική μας ακεραιότητα!

Ένα τέτοιο πρόβλημα αντιμετωπίζουμε πολλές φορές με τα σκέπαστρα, που έχετε τοποθετήσει σε πολλά ΑΤΜ σας.

Γι’ αυτό παρακαλούμε όπως κατανοήσετε την ιδιαιτερότητα των προβλημάτων που δημιουργούνται σε οποιοδήποτε υψηλόσωμο Έλληνα ή ξένο πελάτη σας , από τα σκέπαστρα στα ΑΤΜ ή από τυχόν μικρές κρεμαστές πινακίδες ή οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο έχει τοποθετηθεί σε χαμηλότερο ύψος από ότι οι νόμιμες προδιαγραφές επιβάλουν.( Ιδιαίτερα μάλιστα όταν τα ΑΤΜ εξέχουν πέρα από την οικοδομική γραμμή του κτιρίου και αντικανονικά « παρεμβάλλονται » στο δημόσιο κοινόχρηστο χώρο του πεζοδρομίου )
Με την πεποίθηση ότι έχετε πρωταρχικό στόχο και σκοπό την άριστη εξυπηρέτηση όλων των πελατών σας , χωρίς διακρίσεις , είμαστε σίγουροι ότι θα πράξετε τα δέοντα , αφαιρώντας όλα αυτά τα επικίνδυνα και χωρίς λόγω τοποθετημένα σκέπαστρα, συμβάλλοντας σε μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

**Σας επισυνάπτουμε τρία σχετικά έγγραφα
α.) του ΥΠΕΧΩΔΕ με Αρ. Πρωτ. ΔΜΕΟ/2659/ε/332 στις 11 Μαΐου 2007, όπου αναφέρετε ότι η απόσταση της κάτω ακμή των πινακίδων από το έδαφος πρέπει να είναι πάνω από 2.20 μέτρα.
Η πρόταση μας σύμφωνα με τις νέες σύγχρονες ανάγκες σε μια νέα καλύτερης ποιότητας ζωής πόλη, είναι πάνω από 2.40 μέτρα.
β.)του ΥΠΕΧΩΔΕ με αρ. πρωτ. 43040/3387/07 στις 13 Απριλίου 2007 που αφορά τις προδιαγραφές σχετικά με το ύψος τοποθέτησης των διαφημιστικών πινακίδων.
και γ.)Του Δήμου Αθηναίων με αρ. πρωτ. 050677 18/04/07 για τις προδιαγραφές κατασκευής περιπτέρων.
Με εκτίμηση

Admin
Admin

Άντρας Αριθμός μηνυμάτων : 82
Ηλικία : 50
Τόπος : Αθήνα
Υψος : 198
Registration date : 20/04/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://hellenictallclub.1talk.net

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης